Зошто треба да јадеме јагоди

Освен што е хранлива, ова ниско калорично овошје има и лековити својства: го стимулира работењето на џигерот и бубрезите и го подобрува процесот на исфрлувањето на течностите од организмот. Дали поради нивната примамлива црвена боја, вкус или мирис, ретко кој … Продолжи понатаму...