Малиот пингвин

Само малку луѓе знаат дека чувањето диви животни како домашни миленичиња е строго забрането во Бразил. Сепак, и покрај оваа забрана, малиот пингвин Диндим, плива до Бразил секоја година да го посети својот пријател кого го сретнал во 2011 година.… Продолжи понатаму...