,,Херојот” Кастриот, пратеник скриен зад Фејсбук

Не(зависна) новинарка на face-book воскликна: „Кастриот е ХЕРОЈ“, праќајќи му бакнежи. Херој, во воено време се станува во битка, а не во скривница/заседа. Ова го знам и лично, по трите... Read more

Од идеологија или за пари

Предлог  на Илче Затаракоски објавен на социјалните мрежи како да се разбиее маглата над прогресивното граЏанство, сеачите на магла,  за идеологија или за пари: ,,А ај вака да напрајме. Сите... Read more