SANSEVIERIA или Индијанско перо

SANSEVIERIA кактусот, „Индијанско перо“, „Свекрвин јазик“ се користи како лек и тоа како природен прочистувач на воздухот, што може да има многу големо значење за вашето општо здравје.

Оваа билка е една од најважните препорачани растенија за подобрување на квалитетот … Продолжи понатаму...

Како лесно да распоредите букет цвеќе во вазна

Популарниот YouTube корисник Дејв Хакс, кој со своите идеи воодушевува милиони луѓе, ќе ви покаже како правилно да организирате букет цвеќе во голема вазна, а овој мал и генијален трик ќе им биде од корист на многу жени.

Сè што

Продолжи понатаму...

Корисни собни растенија во домот

Неверојатни корисни собни растенија кои го прочистуваат и освежуваат воздухот во домот

Кон крајот на 1980 година, NASA и  the Associated Landscape Contractors of America  проучувале   различни начини за прочистување на воздухот во вселенските летала. Тие откриле дека некои цвеќиња … Продолжи понатаму...