Венчален прстен – видео

Зошто венчаничкиот прстен се носи на четвртиот прст од раката и што симболизираат прстите?

Краток приказ преку симболиката на прстите. Пробајте и сами.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Read more:
Водич за успешни луѓе

15 особини на личноста што ги имаат сите успешни луѓе Успехот е многу суптилна работа. За да се постигне  треба...

Close