Водич за успешни луѓе

15 особини на личноста што ги имаат сите успешни луѓе

Успехот е многу суптилна работа. За да се постигне  треба да бидете издржливи, позитивни  погледи, како и можност  да бидете  отворени кон другите.  Овој  водич може  да ви  помогне да  разбере  како  успешен човек се разликува од не толку успешен.

 Зачувај те го некаде  и  прочитај те го  во оние моменти кога ќе ви се чини дека работите не се одвиваат според планот.

About the author: Kolevi. Mk

Секое семејство има своја приказна. Ова е нашата.

Comments & Your reaction to the content

Come and join to kolevi.mk!!!

Comments

No comments yet
Read more:
Одговорт зошто македонецот не е Proud

Царовска до Тамара: Викни “За Македонија”, последниот еднорог Вокалната солистка Тања Царовска која гради меѓународна кариера а нејзиниот глас се...

Close