ЖАЛОСНО Е ТОА ШТО ДЕНЕС Е СРАМОТА ДА БИДЕШ ЧОВЕК!

 • Денес е срамота доколку уште од 6-то-одд не си во врска.
 • Денес е срамота доколку не пушиш цигари.
 • Денес многу се зборува а малку се знае.
 • Денес е срамота да немаш Ајфон!
 • Денес е срамота да имаш 50 денари за на училиште, а не 200.
 • Денес е срамота да знаеш нешто во училиште.
 • Денес е срамота да пиеш сок,а не алкохол.
 • Денес е срамота ако немаш лајкови.
 • Денес е срамота да легнеш во 22 часот за да се наспиеш.
 • Денес е срамота да не носиш Nike или Adidas.
 • Денес е срамота да ако не направиш селфи.
 • Денес е срамота доколку работиш како келнер за да се запишеш на факултет.
 • Денес е срамота на факултет да одиш со автобус а не со автомобил.
 • Денес е срамота доколку си била само со еден дечко во твојот живот.
 • Денеска е срамота ако не си се смувала со некој.
 • Денес нема пријателство. Сите се пријатели но само од корист!
 • Жалосно е тоа што денес е срамота да бидеш ЧОВЕК!
About the author: Kolevi. Mk Support
Секое семејство има своја приказна. Ова е нашата.

Comments & Your reaction to the content

Come and join to kolevi.mk!!!

Comments

No comments yet
Read more:
Чарли Чаплин, последната паричка и 8 Март

КОЛУМНА НА ДАРКО ЈАНЕВСКИ: Чарли Чаплин, последната паричка и 8 Март Чарли Чаплин е бездомник. Случајно запознава убава, слепа девојка...

Close